O nama

Privatna specijalistička ordinacija Experto Credite, Dr Dobrivoja D. Lazarevića, specijaliste za kožne i polne bolesti Vam nudi stručnost i iskustvo iz domena dijagnostike i lečenja KOŽNIH i POLNIH bolesti, KOZMETOLOŠKU dijagnostiku i tretmane, DERMATOLOŠKE fizikalne intervencije i lečenje obolelih vena.

Prihvatamo lečenje dece, mladih, osoba srednjih i poznih godina

  • Svaki pacijent koristi svoj zakazani termin
  • Diskrecija i anonimnost su zagarantovani
  • Prijem i lečenje su u ordinaciji u samom centru grada
  • Prihvatamo pregled i lečenje i u stanu obolelog (kućne posete)

Uz maksimalnu uštedu vremena, imaćete vrhunsku stručnu uslugu i rezervisane lekove.

Doktor Dobrivoj Lazarević

Dr Dobrivoj Lazarević, specijalista za kožne i polne bolesti, rođen 1943.god u N.Bečeju. Medicinski fakultet završio u Beogradu, a specijalizaciju u Beogradu i Novom Sadu. Načelnik Dermatološke službe u KBC Loznica i VMC Karaburma, Beograd.

Od 1994.god. bavi se privatnom praksom u svojoj ordinaciji. Za stručni rad više puta je nagrađivan.

Doktor Dimitrije Karabahčiev

Dr Dimitrije Karabahčiev, rođen 1978.godine. Srednju medicinsku školu, smer fizioterapeut, završio 1997. godine. Diplomirao na Medicinskom  fakultetu  Univerziteta  u Beogradu  2006. godine. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završio 2011. godine na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog Centra  Srbije. U ordinaciji Experto Credite od maja 2011. godine.

Produžava tradiciju svoga oca i dede bavljenja dermatovenerologijom, koja traje preko sedam decenija, kao treća generacija lekara specijalista za kožne i polne bolesti.

Comments are closed.